Zwembad en sportschool

Zwembad en sportschool

Via Vitaalplus+ kunt u met korting gebruik maken van een verfrissende duik in het water van het Rodan Zwembad. Begeleide fitness in het water of gewoon lekker een aantal baantjes trekken. Ook bij de moderne sportschool FitForFree kunt u via Vitaalplus met korting terecht. In groepslessen maar ook (begeleid) individueel.

Plus+ No 1

Bij Vitaalplus+ hebben we naast deskundigheid ook uitgebreide faciliteiten ter beschikking om aan uw gezondheid te werken. Gewoon voor uw plezier maar ook medisch therapeutisch. Revalideren of voor het onderhouden van uw gezondheid. Bij Vitaalplus+ heeft u alle mogelijkheden onder een dak. Vitaal met een Plus+

Met een grote sportschool en een prachtig chloorvrij zwembad als directe in-huis buren kunnen we samen met u tot een persoonlijk therapeutisch plan van aanpak komen.

Plus+ No 2

Ontvang extra korting op uw abonnement of entreekaartje!Komt u via Vitaalplus+ dan krijgt u ook nog eens extra korting op de toch al heel scherpe tarieven van de sportschool FitForFree en zwembad Rodan! Informeer voor de mogelijkheden en tarieven bij een van onze Vitaalplus+ medewerkers.

Plus+ No 3

Na afloop van het sporten kunt u genieten van een heerlijke kopje vers gezette koffie of geurige thee in de gezellige bar van het Rodan zwembad. Of u nu van een para(medisch) consult komt of uit de sportschool of het water de gezonde en gezellige  horecagelegenheid is voor u geopend!

 

Zwemmen is plezier

Zwemmen is plezier, maar zwemmen is ook veiligheid. Goed leren zwemmen in  een veilige omgeving helpt om later goed en veilig te kunnen zwemmen en te genieten van het water. Rodan Zwemschool zorgt ervoor! Rodan Zwemschool is een jonge en dynamische organisatie die werkt met een moderne en vernieuwende lesmethode in het zwemonderwijs. Daarnaast kunt u bij Rodan natuurlijk ook terecht voor vrij zwemmen. En via onze samenwerking met medisch expertise centrum Vitaalplus+ kunt u onder deskundige begeleiding therapeutisch werken in een heerlijk warme wateromgeving!

 

Sportschool FitForFree

FitForFree is aangesloten bij Fit!Vak, de landelijke brancheorganisatie erkende sport- en bewegingscentra. FitForFree is sinds 2010 in het bezit van het LERF-keurmerk Fitness. We bieden vele voordelen: Vaste lagen prijzen gekoppeld aan ruime openingstijden en onbeperkte mogelijkheden.

in blik op 500m2 moderne sportschool van FitForFree

 

Een breed aanbod van gezellige groepslessen en work-outs. Denk aan lessen als Zumba en het complete Les Mills-programma. (Sh’Bam, bodypump, Body Attack, Body Balance, Body Steps)

 

Openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 07.00-23.00uur en op zaterdag en zondag van 09.00-16.00uur. We kennen bovendien vele soorten van begeleiding! Persoonlijke trainingsschema’s kunnen in overleg met instructeurs en professionals van Vitaalplus+ worden samengesteld.

Na afloop van het sporten gezellig een kopje koffie aan de bar van het zwembad

 

 

 

 

 

Comments are closed.