Vitaalplus+ voegt meer aan uw gezondheid toe

Wat is de “plus+” in Vitaalplus+

Medisch expertisecentrum Vitaalplus+ geeft een (plus) aan uw gezondheid, vanuit een medische (+) setting. De combinatie van (para)medische deskundigheid en uitgebreide mogelijkheden, dat maakt het verschil. De zorgprofessionals van Vitaalplus+ bieden u een scala aan mogelijkheden om actief te werken aan meer gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven. 

Er zijn nogal wat recreatieve aanbieders op het gebied van beweging of voeding. In de professionele gezondheidszorg zijn er aanzienlijk minder locaties te vinden waar beweging en voeding samen worden aangeboden. Er is in de regio Noord Limburg echter maar één plek waar (para)medische zorginterventies op het gebied van beweging-, voeding- én leefstijlgeneeskunde onder één dak worden aangeboden dat zo’n uitgebreide mogelijkheden heeft. En dat is Vitaalplus+. Het behandelteam van Vitaalplus+ biedt u een integraal plan van aanpak met een deskundig oog voor de dynamische verbinding tussen lichaam, geest en omgeving. En dat maakt Vitaalplus+ werkelijk uniek in de regio en helemaal passend in de tijdgeest.

Meer vitaliteit dat is ook…meer kwaliteit van leven

Vitaalplus+ biedt u daarvoor niet alleen alle expertise maar heeft ook de benodigde faciliteiten onder één dak. Afgestemd op uw persoonlijke mogelijkheden en wensen halen we samen het optimale uit uw gezondheid. De deskundigen niet boven u, maar naast u.  Zo krijgt ú meer regie over uw eigen kwaliteit van leven en kunt u weer doen wat het leven de moeite waard maakt.

 

Maatwerk in samenwerking

Op basis van degelijk wetenschappelijk onderzoek leveren wij betrouwbaar maatwerk. Uw specifieke situatie, vragen en inbreng zijn voor ons vanzelfsprekend van wezenlijk belang. Zodat we niet alleen ons werk goed doen maar ook de goede dingen doen. Zo komen we tot resultaten die er voor u toe doen.

Het merendeel van de aandoeningen in het westen zijn leefstijlgerelateerd. Toch is er pas sinds enkele jaren vanuit de medische hoek hier meer  aandacht voor. Onze deskundigen hebben al zo’n 20 jaar specifieke ervaring met leefstijlinterventies. Beweging, voedingsaanpassing, beter omgaan met stress zijn voor vrijwel álle aandoeningen waardevol en zeker voor de zogenaamde welvaartsaandoeningen. Met deze moderne, solide en intelligente aanpak van het Vitaalplus+ behandelteam vinden we samen met u de beste oplossing. Vanzelfsprekend ligt onze aanpak in lijn met  andere regulier medische behandelingen en vormt daar een integraal onderdeel van. Zo wordt ú natuurlijk beter, en houden we samen ook nog eens de zorg in Nederland meer betaalbaar.

Comments are closed.